De geruchten worden steeds hardnekkiger dat Mounir El Hamdaoui rond 19:00 vandaag alsnog de nieuwe nummer 9 van Ajax zal worden. Bovendien zouden ook Daniël de Ridder en Achmed ‘Mido’ Hossam rond zijn met Ajax. Het bericht is afkomstig van Wouter Gudde, speler en commercieel administratief medewerker bij Excelsior. Deze club heeft financieel belang bij de transfer van El Hamdaoui vanwege de toch aanzienlijke opleidingsvergoeding die de club hierbij zou ontvangen.

UPDATE 1: Ook Mike Verweij, de doorgaans betrouwbare journalist van de Telegraaf, meldt op zijn Twitter dat achter de schermen vandaag al de hele dag door Martin Jol en Rick van de Boog aan transfers wordt gewerkt en dat mogelijk vanavond nog de naam van een nieuwe aanwinst bekend wordt.

UPDATE 2: Ook Radio Rijnmond maakt melding van de aanstaande transfer van El Hamdaoui naar Ajax. Een zegsman van AZ zou gezegd hebben dat de transfer rond is.

UPDATE 3: Ook op Fok.nl wordt inmiddels melding gemaakt van de op handen zijnde transfer.

UPDATE 4: Inmiddels plaatsen steeds meer sites het nieuws. Ook Eredivisievoetbal.com meldt het inmiddels op de voorpagina. Ook hier wordt de melding van Radio Rijnmond als één van de bronnen gebruikt.

UPDATE 5: Mike Verweij laat op zijn Twitter wederom van zich horen. Hij stelt aan het werk te zijn aan een aantal Ajax berichten (meerdere transfers?) en geeft aan dat het gerucht over El Hamdaoui hardnekkig is, maar vooralsnog slechts een gerucht (maar ontkennen doet hij het ook niet).

UPDATE 6: Menno Pot maakt op zijn Twitter ook melding van de transfer, hoewel zijn bron niet duidelijk is.  


Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Ajaxinside.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Neem dit bericht dus met een korreltje zout!

Reageren op dit bericht