Rafael van der Vaart

Van der Vaart: ‘Terugkeer was heel dichtbij’

Rafael van der Vaart is een voetballiefhebber pür sang. Hij speelt momenteel bij FC Midtjylland en staat daar nog voor één seizoen onder contract. Hij is van plan zijn contract uit te dienen, ondanks dat hij niet veel aan spelen toekomst. “Ik ben een vechter”, zegt hij tegenover Ziggo Sport. “Het heeft weleens vaker tegengezeten. Uiteindelijk wil hier nog een goed jaar draaien en laten zien wat ik kan”, aldus de aanvallende middenvelder.

De middenvelder verwacht na komend seizoen terug te keren naar Nederland, en wil ook dan normaal gesproken graag blijven voetballen. “Als ik na dat jaar nog in Nederland kan voetballen, bij welke club dan ook, dan zal ik daar zeker over nadenken.” Ajax was de meest logische club om bij terug te keren, maar hij snapt dat het nu een lastig verhaal is. “Een paar jaar geleden was ik erg dichtbij een terugkeer, dat ging helaas niet door. Ajax is natuurlijk mijn club, maar dan moet ik wel eerst een heel goed jaar draaien bij Midtjylland.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.