VAK410 wordt verhuisd naar nieuwe staantribune

1398927680

VAK410 moet verhuizen. Het sfeervak, dat zich momenteel op de tweede ring bevindt in de vakken 424/425, zal worden verplaatst naar de eerste ring Zuid. Deze zal worden omgebouwd tot staantribune. Ajax hoopt niet alleen dat dit de sfeer ten goede komt, maar is ook niet blij met de huidige situatie. Vanuit het sfeervak komt er af en toe bier, vuurwerk en andere attributen in de ondergelegen vakken terecht. Dat probleem is opgelost als VAK410 op de eerste ring terecht komt.

VAK410 laat in een reactie weten niet blij te zijn met de nieuwe situatie. “Ondanks dat dit nieuws niet geheel als verrassing kwam, is dit toch een grote klap”, valt te lezen op Facebook. “Zoals wij in eerdere berichtgeving al hebben laten blijken, waren wij graag op onze huidige plek verder gegaan, maar dan wel op volle sterkte en niet zoals nu met een idiote hoeveelheid bufferkaarten met vele lege plekken tot gevolg. Hoe en of wij als groep VAK410 verder gaan, weten wij nog niet.” Ajax wil de nieuwe situatie in gang trekken vanaf het aankomende seizoen.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.