Valencia met vertrouwen naar Ajax: ‘We hebben ook gewonnen op Stamford Bridge’

De laatste speelronde in de Champions League is cruciaal in Groep H. Daarin wordt bepaald welke twee teams doorgaan in de Champions League en welke ploeg genoegen moet nemen met overwintering in de Europa League. Ajax krijgt Valencia op bezoek in Amsterdam en heeft aan een gelijkspel genoeg om bij de beste twee te eindigen. Bij een nederlaag is het afhankelijk van het resultaat bij Chelsea – Lille.

Zowel Ajax als Valencia hebben het in ieder geval in eigen hand en de Spanjaarden reizen met vertrouwen af naar Amsterdam. “We zullen tegen Ajax een zeer goed team treffen, maar dat was Chelsea ook”, zegt trainer Albert Celades na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen de Londenaren. “We gaan daar naartoe met de ambitie om te winnen. Waarom niet? We hebben ook gewonnen op Stamford Bridge. En als er vanavond één ploeg had moeten winnen, dan waren wij dat.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.