Van amateurclub naar topclub

Geschreven door Vincent Smit – Uitgave: 24 juni 2013 11:38 – Bron: Copa Amsterdam

Drie spelers van Men United, het amateurteam van Ronald de boer, hebben een transfer naar een profclub afgedwongen. Tijdens de Copa Amsterdam is middenvelder Jorran van Santen gescout door Ajax. De Amsterdamse club zag echter af van een verdere samenwerking. De betreffende scout tipte FC Groningen. Na twee trainingen en een wedstrijd is besloten dat Van Santen komend seizoen acteert in het Groen-Wit.

Ook Javier Vet en Steven Fernandes Pereira zullen niet meer op de amateurvelden te bewonderen zijn. Vet, aanvoerder van Men United, komt komend seizoen uit voor FC Dordrecht. Fernandes Pereira mag zich bewijzen bij de beloften van PEC Zwolle. De verdediger overtuigde de technische staf na een succesvolle stageweek, nadat zij hem eerder zagen uitblinken in het Olympisch Stadion.

Verder is bekend gemaakt dat Ronald de Boer zijn contract bij Men United heeft verlengd. Dit houdt in dat de Boer, ook komend seizoen weer gaat zoeken naar de 24 beste amateurtalenten van Nederland.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.