Donny van de Beek

Van de Beek: “Ik wilde het echt laten zien”

Donny van de Beek was zaterdagavond in Breda een van de opvallendste spelers aan Ajax-zijde. De kersverse Oranje-international nam in de 0-8 overwinning tegen NAC Breda een hattrick voor zijn rekening.

“Ik was heel scherp, wilde het echt laten zien. In de jeugd en in Jong Ajax heb ik altijd veel gescoord, in de hoofdmacht was het vaak net niet”, zo vertelde de middenvelder aan de NOS.

“Ik was natuurlijk wel extra gretig vandaag.” Van de Beek mocht vóór de interlandperiode niet starten tegen FC Utrecht, maar zaterdag werd Siem de Jong naar de reservebank verdrongen. “Vandaag ging het goed, volgende week zal het weer moeten,” aldus Van de Beek. “Toen het 0-2 werd, dacht ik: als we nu even doorzetten, kan het weleens een grote uitslag worden. Ik moet zeggen dat we ook echt door bleven drukken, dat is wel een compliment waard.”

Lees ook: De Ligt geniet van cynische Ajax-fans

Van de Beek is blij met de rentree van Daley Sinkgraven. De linksback stond tegen NAC in de basis. “Hij heeft veel kwaliteiten. Vooral in het voetballende gedeelte is hij gewoon heel goed en dat is altijd lekker om erbij te hebben.”

Bron:
NOS

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student