Van de Beek kijkt tevreden terug op basisdebuut

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 november 2015 21:24 – Bron: FOX Sports

1448828653

Donny van de Beek debuteerde zondagmiddag in de basis van het eerste elftal van Ajax. De talentvolle middenvelder is tevreden met zijn eerste minuten in de Eredivisie. “Ik speelde mijn eigen spel en kon goed meekomen. Ik vind dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld, ook als team. Al was het in de tweede helft iets minder, maar we hadden wel de controle over PEC, dus daar ben ik blij mee.”

Afgelopen donderdag debuteerde Van de Beek al officieel in de Europa League. Wat is nou eigenlijk mooier? “Dit is wel net zo mooi, mijn eerste Eredivisiewedstrijd en direct negentig minuten meegedaan. Daar kan ik tevreden op terugkijken”, aldus de Ajacied in gesprek met FOX Sports die niet erg gespannen was. “Ik had gewoon een normale wedstrijdspanning. De jongens hebben mij goed opgevangen en ik ben goed gecoached door Klaassen en Gudelj.”
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.