Van de Beek lovend over drie talenten: “Kunnen heel goed voetballen”

Ryan Gravenberch (17 jaar), Jurgen Ekkelenkamp (19) en Lassina Traoré (18) stonden vandaag in de basis tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (6-1 winst). Het drietal speelde naar behoren en allen wisten zelfs het net te vinden. ‘Oudgediende’ Donny van de Beek (22) heeft lof voor de Ajax-talenten.

“Ryan, Jurgen en Lassina hebben het goed gedaan”, zegt Van de Beek in gesprek met AT5. “Leuk voor hen dat het er nu uitkomt. Het is natuurlijk een andere ambiance dan bij Jong Ajax. Vaak is het dan wennen, maar op de trainingen zie je al dat ze het goed doen en dat die jongens heel goed kunnen voetballen.”

Door de grote overwinning gaat Ajax met drie punten voorsprong de winterstop in. Tot groot genoegen van de international. “Ik denk dat dit een goede afsluiter is. Zoals iedereen al een beetje wist, zijn we er zeker aan toe om even rust te hebben. Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop en dat wilden we goed afsluiten. Ik denk dat het een mooie wedstrijd was”, aldus de middenvelder.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.