John van den Brom gaat binnenkort contact zoeken met Ajax. De oud-voetballer van de Amsterdamse club, die momenteel trainer is bij AGOVV Apeldoorn, wil een samenwerkingsverband tussen de clubs. “Het lijkt me duidelijk dat ik bij Ajax ga informeren naar hun plannen. Dit zou zeker kunnen helpen”, aldus Van den Brom in de papieren versie van Voetbal International. De Amsterdammers hebben wellicht een nieuwe club nodig voor een samenwerkingsverband, aangezien HFC Haarlem zich op de financiële afgrond bevindt.

“Het is vooral vervelend voor Haarlem als dat gebeurt”, aldus Ajax’ algemeen directeur Rik van den Boog, eerder. “Voor ons is het jammer. We kijken naar samenwerkingsverbanden met meer clubs.” “Een samenwerking met Ajax levert altijd iets op. Ik heb er gespeeld en ben er hoofd opleiding geweest, de contacten zijn er nog. Ik ben altijd op zoek naar manieren om met AGOVV een volgende stap omhoog te kunnen maken, dit zou zeker kunnen helpen”, aldus Van den Brom.

Naast AGOVV worden ook de clubs FC Omniworld, FC Oss en Willem II/RKC Waalwijk voor een samenwerkingsverband met Ajax in verband gebracht.  

Reageren op dit bericht