Van der Hoorn: ‘Hoef niet echt, echt weg’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 30 oktober 2015 15:28 – Bron: Ajax Life

1426841342

Mike van der Hoorn kan ook in zijn derde seizoen bij Ajax niet rekenen op veel speeltijd. Frank de Boer gaf al eens aan tevreden te zijn over de centrale verdediger, maar geeft de voorkeur aan Joël Veltman en Jairo Riedewald. Al enkele keren liet Van der Hoorn weten aan een vertrek te denken, maar tegen Ajax Life laat de mandekker nu weten niet per se weg te willen uit Amsterdam. ”Ik hoef niet echt, echt weg.”

”Mensen zeggen dat ik echt weg wil, maar ik wil alleen maar spelen. Iedereen begrijpt dat. Ik hoef niet echt, echt weg”, geeft Van der Hoorn aan. ”Ajax is een prachtige club, ik heb het hier fantastisch naar mijn zin. Maar ik wil gewoon spelen, ik mis wedstrijden als Feyenoord – Ajax. Het is heerlijk zo’n wedstrijd te spelen en hopelijk volgen er meer. De kans is alleen groot dat ik volgende week op de bank zit. We zullen zien in de winter. Als het komt, dan komt het. Als het niet komt, dan niet. Ik moet verder kijken in mijn ontwikkeling.”

Ondanks de kans op speeltijd ook dit seizoen klein lijkt door de goede prestaties van het centrum op dit moment, geeft Van der Hoorn niet op. ”Het is aan de trainer, ik werk keihard. Het kan zijn dat zich hier of daar nog een blessure of schorsing voordoet. Ik hoop er niet op, maar dan zou ik mijn kans kunnen pakken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.