Van der Hoorn is er klaar mee: ‘Zo kan het niet langer’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 oktober 2015 13:15 – Bron: Dichtbij Almere

1421362561

Mike van der Hoorn wil vertrekken bij Ajax. “In de zomer mocht ik nog niet weg, maar inmiddels is het voor mij wel dusdanig uitzichtloos geworden dat ik ook echt weg wil”, zegt hij tegenover Dichtbij Almere. Van der Hoorn speelt voornamelijk mee bij Jong Ajax en krijgt in het eerste elftal amper een kans. “Ik baal natuurlijk ontzettend dat ik niet in het eerste speel en nauwelijks meer bij de eerste selectie zit.”

Dit seizoen kwam de centrumverdediger pas één keer in actie. Dat was tijdens het KNVB Bekerduel tegen De Graafschap. “Ik ben daar niet tevreden mee en voor mijn ontwikkeling is het niet goed. Er moet dus iets gaan gebeuren. Ik heb het er hier intern nog niet over gehad, en het is ook niet dat er al iets is, maar ik hoop dat ik in de winterstop om me heen mag gaan kijken. Zo kan het namelijk niet langer.”

Van der Hoorn kwam in de zomer van 2013 over van FC Utrecht naar Ajax. Hij verloor tot op heden continue de concurrentiestrijd met Joël Veltman. In totaal kwam de Ajacied slechts 31 wedstrijden in actie voor het eerste elftal sinds zijn komst naar Amsterdam en hij maakte drie doelpunten. Het contract van Van der Hoorn bij Ajax loopt nog door tot medio 2017.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.