Van der Hoorn wil reactie zien op zwak spel

Ajax speelde zondagmiddag een uitermate zwakke wedstrijd tegen FC Utrecht. Mike van der Hoorn is het daarmee eens en weet dat het woensdag tegen sc Heerenveen anders moet. “We moeten nu de koppen bij elkaar steken en tegen SC Heerenveen (woensdag, red.) een reactie geven op ons zwakke spel tegen FC Utrecht”, aldus de centrumverdediger in gesprek met De Telegraaf. “We moeten laten zien dat die titel voor ons is.”

Over de onterecht verkregen strafschop tegen FC Utrecht heeft Van der Hoorn wel een mening. Hij snapt de commotie, maar vindt ook dat alles gerelativeerd moet worden. “Vorige week tegen Cambuur kregen we een honderd procent penalty niet”, zegt hij over het duel van een week geleden waarbij Van der Hoorn zelf overduidelijk naar de grond werd getrokken. “Over een heel seizoen streep je beslissingen voor en tegen weg.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.