Justin Kluivert

Van der Leegte begrijpt vertrek Kluivert: “Besprekingen erg langdradig”

De 41-jarige Tommie van der Leegte kwam in het verleden uit voor PSV, Wolfsburg, NAC én FC Twente. Bij die laatste club speelde hij samen met de huidige Ajax-trainer Erik ten Hag. De Brabander begrijpt wel dat sommige spelers liever een andere coach zouden hebben.

De oud-prof heeft niet zo’n hoge pet op van het niveau van de hoogste voetbaldivisie. “De Eredivisie wordt wel steeds lulliger om naar te kijken. Er gaan steeds meer spelers op jonge leeftijd naar het buitenland, zo blijft er wel erg weinig over. Zoals Kluivert naar AS Roma…. Ik vind het te snel hoor”, zegt Van der Leegte tegen Exprofs.nl.

“Al begrijp ik hem ook wel”, zo gaat de voormalige voetballer verder. “Ik ken Erik ten Hag goed, heb hem als speler meegemaakt. En als ik hem dan voor de camera zie… Dan hoor je dat zijn trainingen en besprekingen erg langdradig zijn. Ik kan me voorstellen dat zo’n Kluivert denkt: hier heb ik geen zin meer in, ik leer hier niet van. En hij kan nu een mooie klapper maken”, aldus Van der Leegte.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.