Van der Sar: ‘Ajax kan hetzelfde bereiken als Dortmund’

Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 25 mei 2013 15:00 – Bron: De Telegraaf

Edwin van der Sar looft in zijn column in De Telegraaf het verlengen van het contract van trainer Frank de Boer. Daarnaast vergelijkt de directeur marketing Ajax met Champions League-finalist Borussia Dortmund. “Net als Ajax een club die opleidt en spelers af en toe moet verkopen.”

1312373171

De oud-doelman, die de Champions League twee maal wist te winnen, verwacht dan ook dat Ajax snel weer Europees succes zal boeken. “Ik hoop dat wij met een getalenteerde groep, aangevuld met enkele meer ervaren spelers, ook nog een keer ver zullen komen”, schrijft Van der Sar in zijn wekelijkse column.

“Het aanblijven van Frank de Boer als coach is daarbij een prachtige stimulans voor iedereen binnen de club”, vervolgt Van der Sar. “We zijn niet bang geweest dat hij voor een buitenlands avontuur zou kiezen. Frank gaf aan dat hij wilde blijven.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.