Edwin van der Sar

Van der Sar blij met ontwikkeling ArenA

Edwin van der Sar is erg te spreken over de ontwikkeling van de Amsterdam ArenA. Te beginnen met de aanstaande naamswijziging naar de Johan Cruijff ArenA. “Er komt heel erg veel bij kijken. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen belangen, daar moet je ook voor vechten. Er zijn nog een paar puntjes die wat nader bekeken moeten worden, maar je ondertekend niet een intentieverklaring als je iets niet wil. Daarom weet ik zeker dat we naar een mooie toekomst voor de Johan Cruijff ArenA kunnen.”

Op de clubsite van de Amsterdammers laat de algemeen directeur ook weten blij te zijn met de ontwikkeling in het stadion zelf. Zo worden gefaseerd alle stoeltjes vervangen waardoor de ArenA steeds meer ‘rood-wit’ wordt. “Dat is zeker mooi, dat denk ik ook. Het wordt steeds meer een Ajax-stadion. Dat zegt de ArenA zelf ook. Het stadion is er door en voor Ajax gekomen en dat komt nu steeds meer tot uiting. De kleuren rood en wit komen steeds meer in het stadion en als kers op de taart natuurlijk de naam.”

Bron:
Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.