Edwin van der Sar

Van der Sar boos: “Wees dan een grote kerel en zeg wie je bent”

Gisteren liet een anoniem RvC-lid weten dat Edwin van der Sar zich ongelukkig zou voelen als algemeen directeur van Ajax. Volgens deze bron zou de voormalige topkeeper niet geschikt zijn voor bepaalde taken van zijn huidige directiepositie. Arie van Os, de voormalige penningmeester van de Amsterdamse club, vindt dat Van der Sar helemaal moet vertrekken.

“Ik vind dat meneer Van Os het ook niet via de krant had moeten doen, maar die laat tenminste nog zijn naam erbij zetten. Anoniem vanuit de club, daar kan ik niks mee. Wees dan een grote kerel en zeg wie je bent”, zegt Van der Sar tegen De Telegraaf.

De algemeen directeur wilde eigenlijk niet reageren op de kritiek, maar deze keer kon de voormalige keeper van Ajax, Juventus en Manchester United niet anders. “Ik vind dat een directeur zich binnen en buiten zijn eigen organisatie moet laten gelden”, aldus Van der Sar, die zegt wel tegen de kritiek te kunnen, maar niet tegen de manier waarop deze wordt gebracht. “Nogmaals, ik vind niet dat hij het zo had moeten doen. Maar ik sta open voor kritiek. Dat was als speler zo en is als directeur niet anders.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.