Edwin van der Sar

Van der Sar doet weer belofte: “Nog niet klaar op de transfermarkt”

Directeur spelersbeleid Marc Overmars beloofde dat er rond 1 juli een volwaardige selectie staat die klaar is voor het seizoen 2018/19. Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, staat achter de woorden van zijn collega-directeur.

Toch wordt er flink getrokken aan onder andere Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt en Justin Kluivert (die nog steeds niet heeft bijgetekend). Van der Sar: “Ja, maar wij zijn op een bepaald niveau natuurlijk ook kapitaalkrachtig. We hebben met Bandé en Schuurs al aankopen gedaan, maar daarmee zijn we nog niet klaar op de transfermarkt”, zegt de voormalige topkeeper in gesprek met Ajax Life. Hassane Bandé is een eerste jaars professional en Perr Schuurs heeft alleen nog maar ervaring in de Jupiler League. Beide neo-Ajacieden zijn ook nog tieners(!).

Toch houdt Van der Sar vol dat het deze keer wel zal lukken wat het vorige seizoen zeker niet is gelukt: “Ik heb gezegd dat het niet mooi is als het lukt, maar dat het moet. Die woorden wil ik niet terugtrekken. We werken er hard aan. We moeten met een zo sterk mogelijke selectie kampioen worden en door die vroege Europese wedstrijden komen.” Behalve met het vastleggen van Bandé en Schuurs is Van der Sar ook erg in zijn nopjes met het verlengen van de contracten van enkele Ajax-talenten: “Denk aan De Ligt, De Jong, Van de Beek en Mazraoui.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.