Edwin van der Sar

Van der Sar geïrriteerd: “Ga ik niet bij jou neerzetten, vriend”

Ajax-directeur Edwin van de Sar maakte een geïrriteerde indruk na de uitschakeling van Ajax tegen Rosenborg donderdagavond. Zeer dramatisch voor iedereen die bij Ajax betrokken is. Zo omschreef de algemeen directeur de uitschakeling van Ajax door Rosenborg BK in de laatste voorronde van de Europa League.

‘Iedereen zal naar zichzelf kijken. De spelers en de trainer doen dat en als directie doe je dat natuurlijk ook’, gaf Van der Sar aan tegenover FOX Sports. Op de vraag waarin het beleid gefaald heeft reageerde de algemeen directeur geïrriteerd: ‘Dat ga ik niet direct hier bij jou voor de camera neerzetten, vriend.’

“Ik denk dat we vandaag een goede wedstrijd gespeeld hebben met genoeg kansen om de wedstrijd te winnen. Door individuele fouten geven we te makkelijk de doelpunten weg.”

“Hij viel totaal niet de goede kant op bij ons, we hadden ook nog een bal op de paal…”, blikte Van der Sar terug op de wedstrijd. “Een zwaar dramatische avond voor iedereen die bij Ajax betrokken is. Het is rampzalig voor de fans, de spelers en iedereen binnen de club dat je de mooie avonden die we het afgelopen jaar gehad hebben dit jaar niet zullen zien. Een zware teleurstelling.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student