Edwin van der Sar

Van der Sar: “Ik weet dat Overmars Ajax heel hoog heeft zitten”

Algemeen directeur Edwin van der Sar was gisteren te gast bij Studio Voetbal. Daar besprak de Ajax-directeur de komende transferperiode. Behalve de spelers ligt ook directeur spelersbeleid Marc Overmars goed in de markt.

Frenkie de Jong vertrekt zeker naar Barcelona. Ook voor Matthijs de Ligt bestaat veel belangstelling. En wat zal er gebeuren met onder andere Hakim Ziyech en Dusan Tadic? “Ziyech heeft vorig jaar een transferverzoek ingediend, maar de juiste club kwam niet. Wij willen hem graag houden. En Tadic heeft zelf volgens mij aangegeven dat hij nergens heen gaat. Hij heeft een vierjarig contract getekend en zijn droom is om landskampioen te worden en Champions League te spelen”, aldus de voormalige topkeeper.

Marc Overmars zou een gesprek hebben gehad met Arsenal, maar de club uit Londen lijkt voor de Italiaanse Monchi te kiezen. “Het zou kunnen dat hij een gesprek heeft gehad met Arsenal. Praten staat vrij. Maar deze club, Ajax, heeft ons veel gebracht en wij willen deze club verder omhoog brengen. Ik weet dat Marc Ajax heel hoog heeft zitten. Het is heel belangrijk dat hij behouden blijft”, zo besluit Van der Sar.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.