Van der Vaart en De Jong geen opties voor De Boer

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 januari 2016 15:02 – Bron: Ajaxinside.nl

1424349259

Rafael van der Vaart en Siem de Jong worden niet de extra spits voor Ajax. Althans, niet deze winter. Frank de Boer heeft beide opties wel afgewogen. “We hebben aan Siem de Jong gedacht. Maar Siem wil het liefst op het middenveld spelen en daar hebben we al genoeg spelers rondlopen. Hij heeft bij ons natuurlijk ook als spits gespeeld, maar ik betwijfel of hij dat nu een halfjaar zou willen doen.”

Van der Vaart is geen optie wegens zijn gebrek aan wedstrijdritme. “Dan moet hij hier eerst weer vijf of zes wedstrijden fit worden. Een mooie naam is leuk, maar we hebben spelers nodig die er direct klaar voor staan. En niet spelers die het hier als warming-up gebruiken voor volgend seizoen.” Ajax blijft voorlopig verder zoeken. “Natuurlijk zijn we nog aan het kijken en ik heb dagelijks contact met Marc Overmars. Maar het moet wel een echte verrijking zijn van de selectie.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.