Van der Vaart oneens met kritiek jegens Westermann

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 02 november 2016 14:48 – Bron: Ajax Life

1431074075

Heiko Westermann werd afgelopen zomer op voorspraak van Rafael van der Vaart naar Amsterdam gehaald. De ervaren mandekker zou naast een leidende rol ook nog van grote voetballende waarde zijn. In zijn eerste optreden, PAOK-uit, zakte de Duitser volledig door het ijs. Dit kwam hem te staan op de nodige kritiek en sindsdien is dit niet veranderd. Van der Vaart is het hier totaal niet mee eens.

“Heiko is in Nederland gelijk afgemaakt. Ik vind niet dat je zo’n speler moet halen op die leeftijd om na negentig minuten te zeggen: zoek het maar uit,” zo tekent ELF Voetbal op uit de mond van de oud-international. De twee voetbalden samen bij het Duitse HSV en afgelopen seizoen bij Betis Sevilla in Spanje.

“Voor dat advies mogen ze me nog best even bedanken. Heiko is geslachtofferd na die ene wedstrijd tegen PAOK, waarin iedereen verschrikkelijk slecht speelde. Als Heiko het vertrouwen krijgt, is er geen betere verdediger dan hij,” zo besluit de speler van FC Midtjylland.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.