Rafael van der Vaart

Van der Vaart traint mee met PEC Zwolle

Rafael van der Vaart keert komend seizoen mogelijk terug in de Eredivisie. En niet bij zijn geliefde Ajax, maar bij PEC Zwolle. De aanvallende middenvelder traint vanaf maandag mee met de ploeg van John van ’t Schip. Van der Vaart liet onlangs nog weten dat hij verwacht ook aan het huidige Ajax wat te kunnen toevoegen, maar verder dan een éénzijdige flirt kwam het niet.

In eerste instantie zal hij zijn conditie op pijl houden bij de Zwollenaren en ‘vlieguren maken’ op het trainingsveld. Van der Vaart werkte in het verleden samen met hoofdtrainer Van ’t Schip bij Ajax en zo is het contact dan ook ontstaan. De inmiddels 35-jarige spelmaker speelde de afgelopen twee seizoenen weinig voor FC Midtjylland, maar wil voorlopig van geen stoppen weten. “Zolang ik plezier heb in het voetbal, blijf ik lekker voetballen. Het maakt mij niet zoveel uit waar.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.