Van der Vaart vindt Ajax geen stap terug

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 01 januari 2016 23:56 – Bron: Ziggo Sport

1431074089

Rafael van der Vaart sluit een terugkeer bij Ajax nog altijd niet uit. De aanvallende middenvelder werd afgelopen zomer gepolst door Marc Overmars, maar koos voor een avontuur bij Real Betis. “Ik vind Ajax absoluut geen stap terug, alleen aan het begin van het seizoen zei mijn gevoel dat het beter was om nog in het buitenland te blijven en bij Betis te tekenen”, aldus de Heemskerker in gesprek met Ziggo Sport.

Dat hij Ajax een half jaar geleden afwees, houdt niet in dat een terugkeer is uitgesloten. “Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt”, aldus Van der Vaart die op dit moment weinig aan spelen toekomt in Spanje. Hij legt uit. “Ik had een hele goede voorbereiding, toen raakte ik geblesseerd. Nu ben ik topfit, maar de trainer vindt dat het team te weinig voetbalt om mij op tien te zetten. Dan kiest hij voor meer lopers, dus ik moet hopen dat ik mijn kansjes krijg.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.