Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 12 oktober 2009 17:25 – Bron: Ajax.nl

Gregory van der Wiel vloog afgelopen maandag niet mee met het Nederlands Elftal naar Australië, omdat hij een lichte hersenschudding op had gelopen tegen Roda JC. “Ik moest de eerste 24 uur geobserveerd worden, ook wakker gemaakt worden tijdens het slapen en daarbij is reizen niet verstandig als je een hersenschudding hebt.” Dinsdag plaatste de rechtsback echter een foto van hem, en drie andere Ajacieden, na een concertbezoek die nacht van rapper Lil’ Wayne.

Vol ongeloof werd dit door de media aanschouwd en er werd veel aandacht aan besteed. “Ja, dat weet ik. Ik heb er over gelezen en ik ben enorm van geschrokken van alle ophef. Ik wil allereerst zeggen dat ik natuurlijk veel liever bij het Nederlands elftal wilde zijn. Ajax en Oranje zijn voor mij het allerbelangrijkst”, vertelt de international.

“Ik was op dinsdag al behoorlijk opgeknapt”, gaat hij verder. “Ik had ook alweer licht getraind en omdat ik toch hier was, ben ik naar dat concert gegaan”, legt Van der Wiel uit. “Ik was op tijd thuis en heb de foto toen ook op mijn twitter-pagina gezet. Niet meer en niet minder eigenlijk. Ik wil het er ook nog met bondscoach Bert van Marwijk over hebben.”  

Reageren op dit bericht