Van Kessel hoopt op stap naar Ajax 1

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 27 mei 2013 11:55 – Bron: Ajax Showtime

Gino van Kessel kwam vorig jaar naar Ajax en werd verhuurd aan Almere City. Dit voorjaar keerde hij terug bij Ajax A1 waar hij meespeelde in de Copa Amsterdam en het Terborg Toernooi. Hij wist daarin vijfmaal te scoren. “Het geeft een heerlijk gevoel”, vertelt de spits tegenover Ajaxshowtime.com. “Het is fantastisch om als spits terug te keren bij een club, tijdens twee toernooien mee te doen, en twee keer topscorer te worden.”

Bij Almere City ging het Van Kessel een stuk moeilijker af. Hij scoorde slechts een keer in een half seizoen. “Het was denk ik een mindere periode die ik onderging en waar ik uit moest zien te komen. Dat was helaas niet zo gemakkelijk en daardoor heb ik bij Almere niet zo veel kunnen scoren.”

Hij hoopt zich in de kijker bij Frank de Boer te spelen. “Ik begin na mijn vakantie op 24 juni weer bij Ajax en dan ga ik er alles aan doen om mezelf weer beter te maken. Na een week wordt er dan gekeken wie er bij het eerste elftal blijft en wie er naar Jong Ajax gaat. Ik hoop dan de stap naar het eerste te kunnen maken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.