Erik ten Hag

Van Raaij laakt uitspraak van Ten Hag: “PSV zal er juist sterker van worden”

Volgens de voormalige PSV-voorzitter Harry van Raaij (81 jaar) heeft Ajax-trainer Erik ten Hag zich alleen maar zelf in de vingers gesneden met de opmerking dat “PSV bang voor Ajax is”. De oud-bestuurder denkt dat de PSV-ers daardoor juist nog gemotiveerder zijn om van de Amsterdamse club te winnen.

“Met dat soort uitspraken zet je een topper alleen maar meer onder hoogspanning. PSV zal zich daardoor niet uit de tent laten lokken en er juist sterker van worden”, vertelt Van Raaij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Ajax moet namelijk winnen en PSV wil heel graag winnen. Totaal andere uitgangspunten. Maar zelfs als PSV onverhoopt niet wint, staan ze er nog meer dan uitstekend voor. PSV hoeft voor geen enkele Nederlandse ploeg bang te zijn.”

Van Raaij geeft in hetzelfde gesprek ook Sjaak Swart een veeg uit de pan. Volgens de 79-jarige Mister Ajax heeft PSV dit seizoen veel geluk gehad. “PSV heeft vooral uit ook goede wedstrijden gespeeld. Sportief blijven is belangrijk en ik ben niet vergeten hoe Swart twee jaar geleden na het debacle van Ajax bij De Graafschap heeft gereageerd. Het laatste kampioenschap van PSV ontstond niet alleen daarom, maar ook na een heel knappe serie na de winter”, aldus de voormalige sterke man van de ‘warme’ fabrieksclub.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.