Van Rhijn in beeld bij Club Brugge

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 11 juli 2016 11:02 – Bron: De Telegraaf

1385635708

Ricardo van Rhijn speelt komend seizoen mogelijk in de Belgische competitie. De rechtsback is in beeld bij Club Brugge, zo meldt De Telegraaf. Van Rhijn zit deze week om de tafel met de Belgische topclub. De vleugelverdediger mag van Peter Bosz uitzien naar een andere club. Sinds de doorbraak van Kenny Tete kan Van Rhijn niet meer rekenen op veel speeltijd. Het contract van de Leidenaar loopt nog door tot medio 2018.

Bij Club Brugge moet Van Rhijn het vertrek van Thomas Meunier doen vergeten. De Belgisch international tekende reeds een contract bij Paris St. Germain. Van Rhijn brak door na het vertrek van Gregory van der Wiel in de zomer van 2012. Hij was lang een vaste waarde voor Ajax en knokte zich zelfs in het Nederlands Elftal. Een vormdip zorgde er uiteindelijk voor dat Tete zijn plek vorig seizoen in de voorbereiding af wist te pakken.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.