Ajax Goal

Veel interesse in Dijks: Sporting Lissabon aast op linksback

Mitchell Dijks is bij Ajax op het tweede plan terechtgekomen. De linksback mocht de eerste weken van de competitie nog als noodverband dienen vanwege de blessure van Daley Sinkgraven. Maar die tijd is voorbij.

Behalve de herstelde Sinkgraven kan ook Maximilian Wöber uit de voeten op de linksbackpositie en dus kwam Dijks op de bank en nu zelfs op de tribune terecht. Toch hoeft de 24-jarige Ajacied niet te wanhopen. Dijks kan in de winter een mooie transfer maken. Volgens De Telegraaf zou de Portugese topclub Sporting Lissabon hem graag van Ajax willen overnemen.

Dick van Burik, de zaakwaarnemer van Dijks, wil tegen de ochtendkrant nog niet teveel prijsgeven over de interesse van de club van Bas Dost. “Die kan ik bevestigen noch ontkennen”, aldus Van Burik. “Er is op dit moment veel belangstelling voor Mitchell, maar het is nu niet handig om op namen in te gaan.” Behalve belangstelling uit Portugal zijn er ook clubs uit Italië, Duitsland en Engeland die met Mitchell Dijks in zee willen gaan.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.