Veltman: ‘ADO is een lastige ploeg’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 17 januari 2016 14:50 – Bron: FOX Sports

1418978150

Ajax won zondagmiddag met 0-1 bij ADO Den Haag. De Amsterdammers wankelde het laatste kwartier. Joël Veltman vond dat Ajax zich het onnodig moeilijk maakte. ”We hadden de eerste helft een fase waarin we goed speelde, de tweede helft gingen ze druk zetten. Als we er onderuit konden voetballen waren we slordig en we hadden die 0-2 moeten maken”, beseft de gelegenheidsaanvoerder zich.

”Wat mis je dan? Het besef dat het bij 2-0 klaar is, denk ik”, vervolgt de verdediger. ”Op een gegeven moment zag je dat wij de overtreding moesten maken in plaats van zij. ADO is gewoon een hele lastige ploeg. De drie punten zijn het belangrijkst.” Er waren gedurende de wedstrijd racistische spreekkoren te horen richting Riechedly Bazoer. Veltman vond het knap dat de middenvelder zich niet van de wijs liet brengen. ”Alle respect voor hem dat hij zich niet gek liet maken. Uiteindelijk moeten ADO en de KNVB beslissen of we van het veld moeten stappen ja of nee.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.