Veltman heeft goed gevoel over ‘mooie week’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 september 2015 13:02 – Bron: Ajax.nl

1418978150

Ajax speelt deze week eerst Molde FK voor de Europa League, waarna PSV aanstaande zondag de tegenstander is. Joël Veltman kijkt uit naar beide confrontaties. “Het belooft een mooie week te worden. Morgen vliegen we met de selectie naar Noorwegen voor de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Molde FK en zondag treffen we PSV in eigen huis. Ik heb er een goed gevoel over. Ik heb het ritme wel lekker te pakken.”

De verdediger vindt het ook leuk om naar Noorwegen af te reizen. “Ik ben nog nooit eerder in Noorwegen geweest. Het is ook nooit in me opgekomen ernaartoe te gaan, maar ik laat me graag verrassen. Dat is het leuke van mijn leven bij Ajax; je ziet zoveel plekken waar je uit jezelf nooit naartoe zou gaan. Wat in het geval van onze reis naar Molde mooi meegenomen is, is dat het hele team wel goed in z’n vel zit. Dan ga je zo’n Europese trip ook goed in.”

“Veel tijd voor ontspanning is er natuurlijk niet. Het programma zit strak in elkaar. Als we arriveren eten we wat, gaan we rusten en daarna naar het stadion om te trainen. Op de wedstrijddag is je blik uiteraard volledig op de wedstrijd gericht. Daar wil je al het mogelijke uithalen. Momenten voor een middagje sightseeing zijn er dan vanzelfsprekend niet. Die focus is ook wel prettig hoor, die heb je hard nodig.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.