Joel Veltman

Veltman: “Ik hield mijn arm gewoon langs mijn lichaam”

Het was gisteren niet de avond van Joël Veltman. De verdediger veroorzaakte twee strafschoppen en de Ajacied kreeg ook nog twee keer geel en dus rood. Omdat ook Daley Blind vlak daarvoor rood ontving moest Ajax door met negen man. De 2-4 voorsprong werd niet behouden, maar met 4-4 sleepten de Ajacieden tenminste nog een punt uit het vuur.

Na afloop had Veltman het cruciale moment al teruggezien op zijn mobiel. “Ik hield mijn arm gewoon langs mijn lichaam”, zegt Veltman in gesprek met Veronica. “En volgens mij is het ook zo dat een penalty gewoon genoeg is. Dan hoef je ook geen rode kaart te geven… Dit is een schande. Áls hij al een penalty geeft – wat ik al niet begrijp, laat ik dat voorop stellen – dan is het ook geen geel.”

Veltman bekeek de laatste 20 minuten van de wedstrijd in de kleedkamer. “Natuurlijk maken ze meteen die 4-4, maar de jongens hebben het natuurlijk uitstekend gedaan, gevochten als leeuwen. Complimenten aan die gasten.” De pijn van de rode kaart blijft echter overheersen: “Of ik me genaaid voel? Honderd procent.”

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Veronica

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.