Joel Veltman

Veltman: “Ja, ik dacht dat hij zou schieten”

Joël Veltman was dinsdagavond tijdens de laatste Champions League-wedstrijd in de Johan Cruijff Arena niet in goede doen. Bij de 0-1 verspeelde hij de bal en tevens hief hij buitenspel op.

“Ja, ik dacht dat hij (assistgever Ferrán Torres, red.) zou schieten. Maar hij gaf een slim balletje tussendoor”, liet de international na afloop weten aan FOX Sports. “Of ik het mezelf aanreken? Ja, maar ik reken mezelf elke goal aan. Zo zit het nu eenmaal in elkaar. Ik kijk naar wat ik nog meer had kunnen doen.”

De 27-jarige Ajacied baalt van het mislopen van de volgende ronde in de Champions League. “Soms heb je er geen woorden voor, zoals nu. Je hebt hem voor het grijpen en dan glipt het uit je handen.” Aanstaande zondag wacht de topper AZ Alkmaar  – Ajax. “We liggen uit de Champions League, het kan hard gaan nu. Daar moet je voor waken, dat het niet ineens gaat kantelen.”

Twee nederlagen achter elkaar. Thuis werd verloren van Willem II en dus Valencia. Zondag kan dat zomaar weer gebeuren in Alkmaar. “Waarom het nu ineens minder gaat? Als ik dat wist, had ik misschien Erik (ten Hag, red.) zijn plek ingenomen… Moeilijk om je vinger op te leggen. Ik denk dat we gewoon door moeten gaan op de tweede helft tegen Valencia. We moeten ermee dealen, dat zei de trainer ook na de wedstrijd. Morgen zal het nog even balen zijn, maar vanaf donderdag volle focus”, aldus Veltman.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.