Joel Veltman

Veltman: ‘Terechte overwinning’

Joël Veltman sprak na afloop van de gewonnen Klassieker tegen Feyenoord van een verdiende overwinning voor Ajax (1-4). ,,We hebben terecht gewonnen”, reageerde de aanvoerder tegenover de camera van FOX Sports.

,,Het was vooral heel slordig. Het voetbal was rommelig en niet echt hoogstaand, meer vechten dan echt goed voetbal. Maar ik vond ons wel de betere. Via één moment kwam Feyenoord terug in de wedstrijd. Dan krijgen ze toch een beetje hoop. Na de 1-2 waren we weer beter,” aldus de captain van de Amsterdammers.

Veltman kon zelf ook terugkijken op een goede wedstrijd. Zijn tegenstander Jean-Paul Boëtius kwam nauwelijks in het spel voor en werd na een klein uur naar de kant gehaald, tot genoegen van Veltman: ,,Ik ga mezelf geen complimenten geven, maar ik heb een prima wedstrijd gespeeld denk ik, ja.Mijn eerste taak is de linksbuiten uitschakelen en het is altijd lekker als je tegenstander gewisseld wordt.”

Veltman was lovend over David Neres, die zijn goede vorm doorzette met twee assists. ‘Neres is een heerlijke speler met diepgang. Met zijn assists bewijst hij dat hij overzicht heeft. Dat is heerlijk voor het team.’

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student