Veltman verloor basisplek bijna aan Van der Hoorn

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 augustus 2015 11:45 – Bron: Ajax TV

1421362561

Het heeft weinig gescheeld of Mike van der Hoorn was nu basisspeler van Ajax geweest. De centrumverdediger maakte een uitstekende indruk op de technische staf tijdens de voorbereiding. “Van der Hoorn heeft echt een fantastische voorbereiding gehad. Hij stond op het punt om Veltman te vervangen”, openbaart Frank de Boer in gesprek met Ajax TV. “Maar hij had de pech dat hij twee wedstrijden geschorst was (tegen Rapdi Wien red.). Daarna groeide Veltman weer naar zijn eigen niveau.”

Van der Hoorn moet het momenteel doen met een plek op de bank of de tribune, net als een aantal andere potentiële basisklanten. “Op dit moment heb ik geen reden om Riedewald of Veltman eruit te halen. Hoe sneu dat ook is voor John (Heitinga red.). Datzelfde geldt misschien nog wel meer voor Viergever en Van der Hoorn”, aldus De Boer. Toch zitten er een aantal spelers dicht tegen de basis aan, wat ervoor moet zorgen dat het niveau hoog blijft. “De concurrentiestrijd is heel groot. Je moet presteren, anders staat er iemand anders in.”  

Verdedigers zat..

Dijks,Boilesen,Heitinga,Veltman,Tete,vRijn,Hoorn,Riedewald,Viergever.
Bazoer kan er ook nog eens spelen.

Vind het gewoon belachelijk dat ze altijd zeiken ervaring te weinig te hebben, dan Heitinga kopen en niet laten spelen. Schone speelt ook al bijna niet meer helaas.

quote: Willy

er zijn net 4 wedstrijden gespeeld erik.
straks is er bv eentje geblesseerd, eentje geschorst en 1 uit vorm.
Dan heb je ze allemaal nodig in ieder geval.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.