Veltman: ‘Volgende week pakken we hier drie punten’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 29 oktober 2015 09:24 – Bron: FOX Sports

1418978150

Ajax werd woensdag door Feyenoord uitgeschakeld in het KNVB Bekertoernooi. In de laatste maakten de Rotterdammers nota bene via een eigen goal van Joël Veltman de 1-0. De verdediger zelf vindt de nederlaag onnodig. ”Eerste helft ben je gewoon de betere, tweede helft beetje gelijk op. Zij veel de lange bal spelen, veel in de duels. Het werd een beetje grimmig toen. En dan valt ie in de laatste minuut binnen”, baalt Veltman.

Mike van der Hoorn en Veltman moesten Michiel Kramer uitschakelen. ”Ik denk dat we hem wel goed bespeelde. Of Mike ging het duel in, of ik. Ze werden de eerste helft niet gevaarlijk. Tweede helft hetzelfde, werden ze ook niet gevaarlijk via Kramer. De doorkopballen hadden wij, daardoor konden ze niet gevaarlijk worden.”

Veltman vond het niet lastig om in een kolkende Kuip te spelen. ”Ik vind dat juist wel lekker. Een beetje haat daar hou ik wel van. Je moet dat omzetten in een extra motivatie.” Volgende week zondag staat de volgende klassieker in Rotterdam al weer op het programma. Dan in de competitie. ”Dat is wel lekker. Dan pakken we die drie punten.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.