Veltman wil meer verantwoordelijkheid nemen in 2016

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 22 december 2015 17:36 – Bron: Ajax.nl

1418978154

Joël Veltman blikt op de clubsite van Ajax terug op het jaar 2015 en vooruit op het nieuwe jaar. “2015 stond niet bepaald in het teken van torenhoge pieken. We werden geen landskampioen en werden uitgeschakeld in Europa. Daar heb ik enorm van gebaald. Ik kijk heel erg uit naar 2016. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. In 2016 ga ik zeker voor meer pieken en wil ik me ook meer gaan ontwikkelen”, aldus de centrumverdediger.

Veltman wil vooral zijn leiderschapskwaliteiten tonen. Ik zou graag meer de leiding willen nemen achterin. “De verantwoordelijkheid meer op nemen. Elke startende prof is eerst met zichzelf bezig. Daarna ga je pas goed kijken naar de groep, de dynamiek en goed samenspel. Momenteel ben ik daar erg mee bezig. Ik draai inmiddels al even mee, dus ik kan jongere spelers daarin goed meenemen.”

Maar eerst is het ook voor Veltman tijd om de feestdagen lekker te vieren. “Ik heb er wel weer zin in! Eerste kerstdag vier ik met mijn familie. Dan gaan we lekker met zijn allen uit eten in Amsterdam. Op tweede kerstdag vliegen Naomi en ik naar Dubai. Davy en zijn vriendin komen ook die kant op, dus dat is wel gezellig. Dubai is voor veel jongens een grote favoriet als het om vakantie gaat. Het is gewoon heerlijk om even aan de winter te ontsnappen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.