Veltman: ‘Ze zeggen dat hij goed is, op FIFA’

Joel Veltman maakt zich niet druk over de verbazing van voetbalkenners als Willem van Hanegem en Leo Beenhaker over zijn uitverkiezing bij het Nederlands elftal. Beenhakker noemde Joël Veltman ‘dat jochie van Ajax’, terwijl Van Hanegem maandag lacherig deed over de selectie van de verdediger bij Oranje. Zou Louis van Gaal stiekem nog een Ajax-fan zijn, vroeg De Kromme zich af.

“Ik wil niet zeggen dat ik er schijt aan heb, want die man heeft veel betekend voor het Nederlandse voetbal”, zegt Veltman in het AD. “Ik krijg het wel mee, maar houd me er niet mee bezig.” De Noord-Hollander (21) kwam vanmiddag aan in Noordwijk, om zich voor het eerst te melden bij de selectie van Oranje. “Ik ga bij Oranje gewoon mijn ding doen, wil me op het veld laten zien. Ik ben al blij met de trainingen, maar het zou mooi zijn als ik mijn debuut mag maken.”

“En volgende week dinsdag in een rechtstreeks duel met wereldster Radamel Falcao? ‘M’n vrienden maakten al een beetje geintjes. Dat ze met FIFA met Falcao speelden en dat hij wel goed schijnt te zijn. Ik weet ook wel dat hij goed is natuurlijk. Het zou heel mooi zijn om tegen hem te mogen spelen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.