‘Vergeten’ Ajacied Sinkgraven: “Voor een sportman is het verschrikkelijk”

Daley Sinkgraven ligt er al vele maanden uit vanwege een hardnekkige knieblessure. De Ajacied zelf, maar uiteraard ook zijn vader Harry, balen van de fysieke ongemakken bij de 23-jarige linksback/middenvelder.

Deze week was Harry Sinkgraven even terug in Nederland. Sinkgraven senior heeft een baan bij de Chinese Voetbalbond en vanwege een duel van het Olympisch elftal van China in Nederland konden vader en zoon elkaar weer eens treffen. Daley Sinkgraven: “Leuk om mijn vader weer te zien. Hij is maar weinig in Nederland en door mijn drukke programma heb ik ook geen gelegenheid om naar China te gaan”, aldus de 23-jarige ‘junior’ in gesprek met De Telegraaf.

Ondanks de grote afstand denkt Harry Sinkgraven nog vaak aan zijn zoon en baalt hij van de huidige toestand. “Voor een sportman is het verschrikkelijk. Je wil zo graag, maar als het lichaam protesteert dan doe je daar niks aan.” Daley kwam vorig seizoen tot vier wedstrijden voor Ajax 1 en vier wedstrijden voor Jong Ajax. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie voor Ajax.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.