Frank de Boer

Verhaal De Telegraaf over terugkeer Frank de Boer: “Totale onzin”

Gisteren pakte De Telegraaf in de persoon van Ajax-watcher Mike Verweij groot uit met allerlei nieuws over de transferperikelen rond Neres, Tadic, Labyad, De Ligt en een mogelijke terugkeer van de voormalige Ajax-coach Frank de Boer.

Door dat laatste kan een dikke streep, volgens Ronald de Boer. De tweelingbroer van Frank en voetbalanalist laat er geen onduidelijkheid over bestaan dat er van een terugkeer geen sprake is. “Ik heb Frank nog even gepolst: totale onzin”, zegt Ronald de Boer in het programma van FOX Sports. “Frank zegt: als praten met een perschef een indicatie is dat je met Ajax praat, dan zal het zo zijn. Nee, hij is helemaal niet gepolst door Ajax.”

Een terugkeer over een aantal jaren behoort wel tot de mogelijkheden. “Je gaat toch nooit nee zeggen?”, zegt de voormalige Ajacied. “Frank is nog een hartstikke jonge trainer, dus een Ajax-avontuur kan altijd nog een keer op z’n pad komen. Maar het zal zeker niet in de komende jaren zijn. Frank wordt niet klaargestoomd voor als het eventueel misgaat. Dat is honderd procent een leugen”, aldus De Boer.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.