Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 03 oktober 2012 14:16 – Bron: AjaxLife

Kenneth Vermeer hoopt op een stunt tegen Real Madrid. De doelman van Ajax speelt woensdagavond haar tweede Champions League-wedstrijd en wil een nederlaag tegen de Spaans kampioen niet meteen uitsluiten. “Ik verwacht een goede wedstrijd van onze kant. We spelen thuis, dus hopelijk valt er iets te halen”, zegt Vermeer in gesprek met AjaxLife.

“Het is natuurlijk een grotere wedstrijd. Dat brengt wel wat extra motivatie bij iedereen”, legt de keeper uit. “Maar we leven eigenlijk naar elke wedstrijd hetzelfde toe. Het maakt niet uit tegen wie je speelt. Elke wedstrijd moet je honderd procent geven.”

Vermeer wist tijdens het eerste Champions League-duel tegen Borussia Dortmund (1-0 verlies) een penalty te stoppen. Ondanks het mooie moment blijft hij met beide benen op de grond staan. “Natuurlijk hoop je op een stunt tegen Madrid, maar iedereen weet wat ze kunnen. Je moet proberen de sterke punten eruit te halen.”

Ajax speelde de afgelopen twee seizoen al vier keer tegen de Konlinlijke uit Madrid. Het werd in totaal 12-0 voor de Madrilenen. Toch is is Vermeer positief. “Je weet nooit wat er gaat gebeuren. De bal is rond, we spelen thuis en de trainer van Madrid is afgelopen wedstrijd bij ons geweest. Hij neemt deze wedstrijd dus ook serieus. Of we voor een stunt kunnen zorgen? Ik hoop het!”  

Reageren op dit bericht