Vermeer wil bij Ajax blijven

Kenneth Vermeer wil zijn contract bij Ajax verlengen. De doelman laat dit weten tegenover de Telegraaf. “Ik ben een man die van stabiliteit houdt”, legt hij uit. “In mijn carrière als keeper en binnen de club en de selectie van Ajax.” De doelman is, in tegenstelling tot spelers als Siem de Jong en Christian Eriksen, niet bezig met een transfer.

“Zeker om het aankomende jaar met de grote concurrentie voor de WK-selectie niet te laten verstoren door speculaties of besprekingen sta ik open voor het feit om nu al duidelijkheid te verschaffen”, zegt hij vanuit Jakarta waar hij met het Nederlands Elftal verblijft voor een oefentrip.

“Het wil niet zeggen dat mijn ambities anders zijn dan die van de spelers om mij heen. Iedere profvoetballer moet voor zichzelf bepalen of en wanneer hij voor een buitenlands avontuur kiest. Mijn focus ligt op het winnen van prijzen. Titels en bekers winnen went nooit. Je wil alleen maar meer.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.