Verschepte controles voor Ajax – Cambuur

1447926559

Ajax en de politie zorgen zaterdagavond voor extra controles voor de wedstrijd tussen Ajax en sc Cambuur. Dit in verband met de aanslagen in Parijs. “Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Parijs hebben we dit besloten na overleg met mensen van politie, gemeente, ArenA en Openbaar Ministerie”, aldus Jeroen Slop in gesprek met AT5.

Er zullen extra tascontroles worden uitgevoerd en ook wordt er meer gefouilleerd. “Wij hebben de maatregelen aangescherpt. We gaan de controles wat anders aanpakken deze editie. Daar blijft het op dit moment bij. Het wordt behoorlijk moeilijk om iedereen te fouilleren. We scherpen de procedures bij het fouilleren wel aan, met name bij het controleren van tassen.”

Aan alle supporters wordt gevraagd extra vroeg naar het stadion te komen, omdat het langer zal duren voordat iedereen op zijn of haar plaats zit. Voor aanvang van de wedstrijd zal er een minuut stilte worden gehouden.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.