Vertonghen: “Hij komt van Ajax dus natuurlijk hebben we wat gemeen”

Davinson Sánchez is sinds enkele weken een speler van Tottenham Hotspur. Met de transfer was ongeveer 40 miljoen euro gemoeid. De Colombiaanse ex-Ajacied komt bij de Spurs drie andere ex-Ajacieden tegen: Christian Eriksen, Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. Die laatste verwacht veel van de centrumverdediger.

“Ik ken mensen die hem weer kennen en die zijn allemaal heel positief over hem, ze beschouwen hem als een hele goede verdediger”, zegt Vertonghen tegen de officiële site van Tottenham. “Het is altijd goed om nieuwe spelers in de selectie te hebben en we kijken ernaar uit om met hem te trainen en te voetballen. Het betekent meer concurrentie achterin, maar dat is waar voetbal nou eenmaal over gaat.”

“Hij komt van Ajax dus natuurlijk hebben we wat gemeen, net als Christian en Toby”, aldus de Belgisch international. “De Premier League is veel fysieker dan de Nederlandse competitie, maar Sánchez lijkt al veel fysiek te hebben. Ik weet zeker dat hij het goed gaat doen hier”, besluit de dertigjarige ex-Ajacied.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.