‘Vertonghen onhaalbaar voor Ajax’

Jan Vertonghen keert deze winter normaal gesproken niet terug bij Ajax. De Telegraaf meldt dat de Belg te duur is voor de Amsterdammers. Althans; Ajax wil zijn huidige jaarsalaris of een groot deel daarvan niet bieden aan de centrumverdediger, die naar verluidt ruim vier miljoen euro per jaar verdient bij Tottenham Hotspur. Bovendien moet Ajax in januari ook nog een transfersom betalen voor Vertonghen.

Gezien de interesse van meerdere clubs waaronder Napoli, kunnen The Spurs een behoorlijke transfersom vragen die Ajax dus niet zou willen betalen. Het dagblad weet te melden dat Marc Overmars dus wel degelijk serieus heeft geïnformeerd naar de international, wiens contract komende zomer afloopt in Londen. De geruchten uit Engeland waren dus op waarheid berust, maar de komst van Vertonghen lijkt uitgesloten te zijn. De inmiddels 32-jarige verdediger zou zelf wel open hebben gestaan voor een terugkeer.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.