Andre Onana keeper

VI: Onana en Ziyech laten Ajax weten te willen vertrekken

Het was al een tijdje bekend, maar Hakim Ziyech en André Onana hebben Ajax laten weten dat ze de club willen verlaten. De twee basisspelers staan open voor een transfer naar een kapitaalkrachtigere competitie, schrijft Voetbal International.

“Vorig jaar werd nog verkondigd dat een speler als Davinson Sánchez niet te koop was, maar eind augustus speelde hij voor Tottenham Hotspur en niet langer voor Ajax. Dat zal komende zomer niet anders zijn”, zo omschrijft het weekblad de realiteit van de voetbalwereld vandaag de dag.

“André Onana en Hakim Ziyech hebben intern al hun transferwens duidelijk uitgesproken”, schrijft het voetbaltijdschrift over de 22-jarige keeper en de 25-jarige middenvelder. Bij die transfers zal het niet blijven, denkt de schrijver van het artikel.

“Het spel rond supertalent Matthijs de Ligt is al volop gaande. Tel daarbij op dat ook Justin Kluivert en David Neres nadrukkelijk in de gaten worden gehouden door scouts van buitenlandse topclubs en een boeiende transferzomer ligt in het verschiet”, aldus Voetbal International die dan ook concludeert dat de Amsterdamse club in de zomer opnieuw kan beginnen.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.