Joel Veltman

VI: Veltman in concrete belangstelling van Marseille en andere clubs

Joël Veltman is binnenkort zeer mogelijk Ajacied af. De 28-jarige verdediger staat “in de concrete belangstelling van het Franse Olympique Marseille, meerdere clubs uit de Premier League en een Italiaanse topclub.” Dit meldt Voetbal International vandaag.

Veltman heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot 2021. Maar of de Ajacied dit contract gaat uitdienen is dus behoorlijk klein. Volgens het voetbalweekblad is de rechtsback/centrumverdediger tijdens veel duels bekeken door de Marseille-scouts. Olympique Marseille moet vanwege de financial fair-play nog  even afwachten wat er qua budget mogelijk is op de transfermarkt.

Behalve Marseille is er ook een Italiaanse topclub met verregaande interesse voor Veltman. Het kan niet op voor de international, want naast die twee clubs zijn er meerdere clubs uit de Premier League die een oogje hebben op de geboren Velsenaar. Het betreft onder meer een aantal Engelse clubs die momenteel strijden tegen degradatie. Als deze clubs in de Premier League blijven zullen ook zij concrete aanbiedingen doen.

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.