quote: bordvreter

en zo zie je maar, de regels van het voetbal slaan soms nergens op, als je in de rechtboek kijkt dan staat er weer dat je je mag verdedigen tegen belagers haha tegenstrijdig….

Hij zegt ook dat hij zich mag verdedigen, maar vervolgens trapt hij nog twee keer op ‘m in terwijl die gast weerloos op de grond ligt. Als hij twee stappen achteruit doet ligt hij er nog steeds en zijn de stewards er allang. Dat hoort ook bij de voorbeeldfunctie die een voetballer tegenwoordig heeft, ook al is die actie van die van te schandalig voor woorden. En dat je je volgens het wetboek mag verdedigen klopt wel, maar als jij een klap voor je kop krijgt en vervolgens reageer je net zolang af totdat je belager voor de rest van z’n leven in een rolstoel zit, word jij ook gewoon vervolgd hoor.

Overigens onzin dat de spelers van AZ zich niet meer veilig voelden, gingen immers pas na de rode kaart van het veld, niet na de aanval. Verbeek is gewoon een zielepiet die ziet dat zijn ploeg slecht bezig is en dan ook nog een al dan niet terechte rode kaart krijgt.

Reageren op dit bericht