Hakim Ziyech

Vier clubs waren concreet voor Voetballer van het Jaar Hakim Ziyech

Volgens de voetbaljournalist Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International, waren er vier clubs concreet voor Hakim Ziyech: AS Roma, Sevilla, Leicester City en Girondins Bordeaux. De middenvelder, die gisteren werd verkozen tot Voetballer van het Jaar, bleef echter bij Ajax.

Volgens Jansen zit Ziyech goed in zijn vel. “Hij is heel rustig, heel relaxed. Ik heb vrijdag met hem gezeten, dat vond ik een bijzondere dag. De laatste week kwam Bordeaux nog voorbij, waar hij naar toe kon. Maar hij zei: dat zie ik niet als een stap vooruit. AS Roma heeft een bod gedaan, Ajax een tegenbod, waarna Roma niets meer liet horen. Leicester, Sevilla en Bordeaux zijn concreet geweest”, legt Jansen uit in het FOX-programma Natafelen met Kees.

Ziyech zat verder niet zo in met het afnemen van ‘zijn’ rugnummer 10, maar baalde wel van de gebrekkige communicatie van Marc Overmars. De directeur spelersbeleid van Ajax vertelde het nieuws over de telefoon. Met Tadic, de nieuwe nummer 10, kan Ziyech het prima vinden. “Hij zei: ik heb nog nooit met iemand samengevoetbald die ik zo kan vinden”, aldus de reporter. Ziyech kreeg onlangs nog een financiële opwaardering van zijn contract.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.