Nick Viergever

Viergever is verbaasd over reactie PSV-publiek

Het PSV-publiek was zondagavond maar al te blij met de overwinning op Ajax. Niet eens zozeer omdat ze drie punten hadden behaald, maar omdat Ajax nu zo goed als zeker is afgehaakt in de titelstrijd. Dat lieten ze ook merken door spreekkoren als ‘Helemaal niets in Amsterdam’ te scanderen. Nick Viergever vindt de reactie verbazingwekkend. “Ik vind het eigenlijk vooral gênant voor PSV zelf”, aldus de verdediger in gesprek met Ajax TV.

“Als het PSV-publiek dat gaat zingen, terwijl zij eigenlijk om de titel horen te strijden, is het meer kenmerkend voor hun dan voor ons”, meent de linksback na afloop van de 1-0 nederlaag in Eindhoven. “Wij laten hier dan de titel liggen, maar zij zijn eigenlijk al vanaf de winterstop kansloos. Ze vinden het leuk dat we het nu dan niet meer redden, maar volgens mij moet het PSV-publiek eerst lekker naar zich zelf kijken.”

Bron:
Ajax TV

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.