Viktor Fischer: ‘Scherp zijn in de ruimtes’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 06 december 2015 00:11 – Bron: FOX Sports

1429457541

Viktor Fischer werd in de Amsterdam ArenA uitgeroepen tot man of the match tegen sc Heerenveen. Mede dankzij twee goals van de Deen won Ajax met 5-2 van de ploeg van Foppe de Haan. In tegenstelling tot vorige week tegen PEC Zwolle had Fischer zijn vizier nu wel op scherp staan. “Vandaag was er ruimte om eigenlijk elke keer Arek Milik in te spelen. Daardoor wordt het voor mij ook makkelijker om in de ruimtes te komen.”

Heerenveen verdedigde ook niet al te best en daar profiteerde Ajax van. “Dat is niet iets waar je mee bezig bent in de wedstrijd. De ruimtes ontstaan vanzelf. Daar moet je scherp in zijn.” Fischer speelde zelf een prima wedstrijd. “Het is lekker als de eerste keer dat je aan de bal bent dat je daar wat goeds mee doet. Maar je moet er ook een keer naartoe dat je niet elke keer de eerste of tweede bal goed hoeft te raken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.